Johan Hendrix

Agent

Johan Hendrix

Immo Tibo Agri is een agrarisch vastgoedkantoor welke gegroeid is uit het consulting bedrijf Tibo Consult BVBA. Daarmee heeft Immo Tibo Agri alle kennis en informatie in huis welke voor startende en actieve landbouwers noodzakelijk is.

Naast de handel in nutriënten, betalingsrechten, zoogkoeienpremies en dergelijke kan het kantoor onder leiding van Johan Hendrix ook een beroep doen op de jarenlange ervaring van een erenotaris welke zich specialiseerde in de pachtproblematiek.

Het kantoor werkt ook samen met een kredietspecialist zodat we een volledig pakket aan diensten kunnen aanbieden.

Voornamelijk op vraag van Waalse landbouwers is Immo Tibo Agri ontstaan. Onder druk van het plaatsgebrek en de strenge milieumaatregelen in Vlaanderen is er zeker nog een grote toekomst op te bouwen in Wallonië voor jonge, inventieve landbouwers.


Contact Details

Send a Message

GDPR-overeenkomst *

Loading...
 

Landbouwgrond Glabbeek

VERKOCHT
prijs op aanvraag - Landbouwgronden

Te koop: Zeer goed gelegen landbouwgrond in Glabbeek/ Afd1 Glabbeek-Zuurbemde / Reutseveld / A 228 a en A 228 b, gelegen tegenover Rode 17. De…

More Details
1.73 Ha

Weide Leefdaal

TE KOOP
prijs op aanvraag - Landbouwgronden

Weiden te koop te Bertem / Leefdaal Deze weiden zijn voor meer dan 18 jaar verhuurd, dus derde pachtperiode, en zijn dus op drie jaar…

More Details
2.18 Ha